ONZE MENUKAART
Bij ons zit je goed! Bekijk zeker ook onze openingsuren tijdens de feesdagen - Reservaties voor de feestdagen énkel online aub
ONZE FORMULE :
Uw huisbereid voorgerecht én uw smaakvol dessert zijn van het huis! 
Daarnaast worden àl onze gerechten geserveerd met verse frieten met mayo, of aardappeltjes uit de oven met rozemarijn én een vers slaatje.
Wenst u liever ambachtelijke kroketjes, spinazie, broccollini met groene asperges enzomeer? Bekijk onze betalende bijgerechten.
Voor allergenen verwijzen we graag naar onze allergenenkaart. U kan deze in de zaak raadplegen of aanvragen per email
ONZE FORMULE IN BOGEST
AMBACHTELIJK VOORGERECHTEN (GRATIS)
- Suggestiesoep v/d dag 
- Luikse Bouletjes huisbereid (warm) 
- Zuiderse Bouletjes huisbereid (warm) - tomatensausje 
- Porco Tonato - Zacht gegaard varkensvlees met tonijnmayonaise en kappertjes (koud) 
- Chili Bogèst 
- Tomatensoepje boordevol groenten (geen vlees) 
- Duo van vleeskroketjes (4st.) - Supplement €5,50 pp 
- Duo van goulashkroketjes (4st.) - Supplement €7,50 pp 
- Wilde bospaddenstoelensoep - Verkrijgbaar enkel van 15.11.25 en 5.1.2026 
Ter info : Take away AL onze soepen, ribbetjes, bouletjes, stoofvlees zijn ook mee naar huis te nemen. Bestel ze via www.dentrecote-online.be (minstens 1 dag voor afhalen)BEEF - ONS RUNDS
- Steak Lady - 32,90 
- Steak Normaal - 39,90 
- Steak Maxi - 45,90 
- Rib Eye Lady - 36,90 
- Rib Eye Normaal - 41,90 
- Filet pur lady - 39,00 
- Filet pur normaal - 49,00 
- Côte à l’os - zonder been voor 2 pers (versneden op de schotel) - 41,90 p.p. 
- Chateaubriand - 2 pers (BESTSELLER) (versneden op de schotel, zonder been) - 47,50 p.p. 
- Chateaubriand - 1 pers (versneden op schotel, zonder been) - 47,50 
- Rundsbrochette - 37,90 
SUGGESTIES
- Kabeljauw - Zilte verleiding - 44,50 
- Hertenkalffilet (Vanaf 15.11 tot 5.1.2026 te bestellen) met zachte crème van pastinaak-knolselder, witloof, boschampignons, veenbes en haspengouwse peer. Afgewerkt met truffelsausje - 59,50 
- Hazenrugfilet (Vanaf 15.11 tot 5.1.2026 te bestellen) met zachte crème van pastinaak-knolselder, witloof, boschampignons, veenbes en haspengouwse peer. Afgewerkt met truffelsausje 51,50 
MASTERS OF MEAT (Exclusieve selectie voor de ware kenner)
- Angus Ribeye - Afkomstig van het verfijnde Aberdeen Angus rund, met superieuze vetmarmering die bij het bakken smelt en zorgt voor een boterzachte sappigheid. De smaak is vol en krachtig, perfect voor wie een uitgesproken ribeye verkiest - 56,00 
- Hereford Ribeye - Zacht van beet, rijk van smaak. Deze ribeye charmeert met een volle, diepe vleessmaak en een subtielere marmering dan Angus. Een verfijnde keuze voor liefhebbers van karaktervol rundsvlees - 53,00 
CHICKEN - KIP
- Kippenbrochette - Groot, sappig, mals, topvlees geserveerd met een stukje verse ananas - 29,90 
- Kefte's Bogèst - Huisbereide gehaktballetjes op z'n Grieks - 28,90 
- Vol au Vent - op Grootmoeders wijze, rijkelijk gevuld met kippenvlees van de gehele kip, gehaktballetjes (varkens/runds), champignons - 29,90 
FISH & VEGGIE
- Zeetong Meunière - Een grote zeetong, zoals je ze eet aan zee, simpel, lekker, vers. The real thing. - 47,50 
- Zalmfilet - Krokant korstje, superieure kwaliteit, heerlijk met een sausje naar keuze. Niet te versmaden stukje filet. - 37,50 
- Scampi brochette - Heerlijk afgekruide, gebakken scampi's in hun jasje, super makkelijk te pellen met bestek, op een grote brochette. - 34,90 
- CATCH OF THE DAY - dagprijs 
PORK - ONZE SPARE RIBS
- Tomapork van Gaasterlander - Botermals stuk 'kotelet' met been. De varkens werden gevoerd met enkel kruiden. Natuurlijke antibiotica dus. Botermals en sappig vanwege de trage garing en zalige volle, kruidige smaak. - 42,00 
- Spare ribs (Specialiteit) - Secret dipsausje. Eén lat wordt in 2 stukken geserveerd. Vlees valt van het bot, zo mals. - 28,90 
- Spare ribs - Voor de erg grote honger? 2 latten worden in 4 stukken. Laat het feest beginnen. - 37,90 
- Varkenshaasje - Een volledig varkenshaasje, botermals, sappig, een van de lievelingsgerechten hier. Een klassieker die altijd smaakt - 34,90 
HUISBEREIDE SAUZEN
- Peperroom,Blackwell, Graanmosterd, Provencaalse, Champignon, Stroganoff - 4,50 
- Roquefort - vers geklopt - 4,90 
- Vers geklopte béarnaise - 5,00 
- Gebakken champignons - 4,90 
- Kruidenboter / Vleesjus - 3,50 
KLASSIEKERS
- Handgesneden steak tartaar normaal - 35,90 
- Huisgemaakte bouletten in Luikse saus - 26,90 
- Stoofvlees op grootmoeders wijze (zoet) - 29,00 
- Groentenlasagna met vleesvervanger (super lekker) - 25,90 
- Nieuw zeelandse Lamsschouder - traag gegaard - 49,90 
- Verfijnde no-chicken schnitzel knapperig gebakken met couscous en zuiderse groenten verrijkt met subtiele kruiden - 27,90 
BIJGERECHTEN per persoon
- Verse kroketten - 3,00 
- Aardappelpuree - te verkrijgen vanaf 28.10 aan 3,00 pp 
- Spinazie met room - te verkrijgen vanaf 28.10 aan 5,50 pp 
- Gestoomde groenten - te verkrijgen vanaf 28.10 aan6,00 pp 
- Broccolini met groene asperges - te verkrijgen vanaf 28.10 aan 8,50 pp 
AMBACHTELIJK NAGERECHT (Gratis)
- Crème Brûlée 
- Dâme Blanche 
- Huisgedraaid vanille ijs 
- Straciatella ijs 
- Coupe Brésilienne 
- Entremisu - Onze versie van tiramisu 
- Panna cotta met vruchtencoulis 
KINDERMENU 21 EURO PER MENU VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR 
(We voorzien het hoofdgerecht in een aangepaste portie)
Voorgerecht
- Luiks bouletje of Tomatensoep 
Hoofdgerecht
- Steak saignant of à point of kippenbrochette of ribbetje of stoofvlees of bouletjes of vidée of kefte's of 1 ribbetje of scampibrochette of zuiders gehaktballetjes 
Dessert
- bolletje ijs al dan niet met saus 


 
          
        
               
          
        
               
          
        
               
          
        
               
          
        
               
          
        
              